Zoneterapi afhjælper ubalancer i kroppen

Har du problemer med din mave eller lider du af stress? Så kan zoneterapi med stor sandsynlighed afhjælpe dine gener. Her hos Lades Akupunktur finder du professionelle og kompetente zoneterapeuter, som tilbyder forskellige behandlinger. Vi holder til i Hjørring, men tilbyder også behandlinger til kunder fra Frederikshavn, Aalborg, Hirtshals samt andre omkringliggende områder. Hos os er alle velkomne!

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor der arbejdes med tryk på føddernes over- og underside på deres reflekszoner. Disse zoner relaterer til kroppens organer, led, muskler og funktioner. Zoneterapi virker ved alle ubalancer i helle kroppen, eksempelvis bøvl i indre krop såsom mave eller hoved. Alt, der har noget med bevægeapparatet at gøre, kan behandles ved hjælp af zoneterapi.

Hvad koster zoneterapi?

Får du en behandling her hos os, vil du altid få den til en attraktiv og konkurrencedygtig pris, som du kan se her. De eksakte priser på zoneterapi afhænger af behandlingens længde samt type. Vi tilbyder zoneterapi til folk i alle aldersgrupper, uanset om der er tale om en baby, børn og voksne. Vi kan eksempelvis hjælpe gravide kvinder mod barnløshed eller tilbyde behandling mod stress.

Zoneterapi har samme grundprincip som akupunktur – bare uden nåle. Ved zoneterapi genoprettes kroppes balance og hjælper med at udskille ophobede affaldsstoffer. Behandlingen har en normaliserende effekt og hjælper kroppen i gang med dens egne selvhelbredende kræfter. Zoneterapi er især velegnet til moderne livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om én årsag - en virkning, men om flere forskellige ubalancer.​

Ring for at aftale nærmere

I vores klinik tilbyder vi professionel zoneterapi til kunder med forskellige problemer. Ved zoneterapi arbejdes der på din fod og der anvendes ingen nåle. Behandlingen giver styrke, livsglæde og er afstressende og afslappende. Den er til gavn for alle, specielt børn med kolik eller gravide med gener.

Skal vi lave en aftale, så kontakt os på telefon 98 92 84 64 eller e-mail marie@lade.dk, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender.

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google