Rygestop med akupunktur tilbydes her

Drømmer du om at blive fri for cigaretter? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Lades Akupunktur kan du nemlig få professionel hjælp til rygestop. Vi har stor erfaring med en effektiv behandling af rygestop med akupunktur. Hos os er alle kunder fra områderne i og omkring Hjørring, Frederikshavn og Hirtshals samt mange andre steder velkomne. Vi har også mange kunder fra Aalborg, Aabybro osv.

Vi er et professionelt firma, som har eksisteret i mere end 15 år. Derfor kan du trygt vælge at få en behandling her hos os, hvis du drømmer om at blive røgfri. Rygestop behandles med øreakupunktur og TCM (traditionel kinesisk medicin), da det har en dæmpende effekt på forskellige ting eksempelvis:

  • Abstinenser
  • Rygetrang
  • Uro
  • Aggressioner
  • Depression.

3 behandlinger er som regel nok til rygestop

Ved rygestop med akupunktur tilrettelægger vi naturligvis behandlingen lige efter dine ønsker og behov. Vi sætter derfor altid kunden i centrum og imødekommer dine behov på bedst mulig vis. Hos de fleste af vores kunder er tre behandlinger nok. Efter hver behandling er der 1-2 ugers interval.

For at rygestop med akupunktur skal hjælpe, er det vigtigt, at du selv er motiveret for at stoppe med at ryge. Som regel behøves der ingen opfølgning, men har du brug for dette, så kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Hos os går du desuden også hjem med ørenåle i ved de fleste behandlinger.

Kontakt os for at høre mere om rygestop med akupunktur

Kunne du tænke dig at høre mere om rygestop med akupunktur, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi garanterer en effektiv behandling, hvor du har god mulighed for at kvitte rygningen.

Vil du vide mere, så ring på telefon: 98 92 84 64 eller skriv på mail: marie@lade.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google