​Endometriose?

Lider du af endometriose, findes der væv af samme art som livmoderslimhinden udenfor livmoderen, fx i æggestokkene, i æggeleder, på de bånd der holder livmoderen på plads, i blæren, i tarmene, i området mellem skeden og endetarmen eller mere sjældent i bughinden. Hver måned reagerer dette væv på samme måde som livmoderslimhinden på kønshormonerne. Dvs. at vævet vokser i takt med ændringen i kønshormonerne og samtidig med menstruationen, bløder vævet udenfor livmoderen også. Og er meget smertefuldt

I Lades akupunktur behandler vi endometriose med en kombination af akupunktur og gigaLaser.

GigaLaser er den største laser fra PowerMedic og er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere. Laseren er beregnet til behandling af større områder af kroppen, som i dette tilfælde neder mave eller lænd. GigaLaser har laserdioder til behandling i dybden.

Fordelene ved behandling med GigaLaser er:

  • Større effekt og derfor hurtigere heling
  • Forbedrer kroppens evne til at hele sig selv hurtigere
  • Hurtig og effektiv smertelindring på større områder
  • Behandler i dybden.

En kunde historie:

Efter en kun EN behandling kunne jeg mærke forskel, havde stadig smerter, men slet ikke så intenst el. ekstremt som ellers, for første gang tænkte jeg, det her kan måske faktisk hjælpe!!! Og efter nu 3 gange, kan jeg kun sige, det virkelig har gjort en forskel, er stadig ikke smertefri, men har nu dage helt uden smerter og de ekstremme kramper kommer kun engang i mellem, men slet ikke som før, så for første gang, i ja nok 10 år, føler jeg der er håb forude og har besluttet, at give dette en chance og pause alt andet behandling, for der er ingen tvivl om, efter alt det min krop har været igennem og de mange smerter jeg har haft i gennem så lang tid, så vil det bestemt også tage noget tid, at komme til livs, men er 100 % overbevist om, at denne laser behandling er vejen frem og må være løsningen for mig og for atter, at få det man betegner som et normalt liv, hvor ikke alt handler om smerte dag ud og dag ind, nu er der faktisk håb forude….

Så til alle jer kvinder, der ved i har endometriose el har smerter/spændinger el andre problemer med jeres underliv, gør jer selv en chance og prøv dette, det gør virkelig en forskel.​​​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google