Akupunktur mod knæsmerter

Vi behandler dine knæproblemer

Har du problemer med smerter i knæene? Knæsmerter kan variere fra person til person og opstå af mange forskellige årsager, men uanset hvordan dine knæproblemer er opstået, kan vi hjælpe dig.

Med akupunktur kan man nemlig behandle knæsmerter, og i Lades Akupunktur hjælper vi dig gerne, hvis du har smerter i dine knæ. Vi tilbyder behandlinger med akupunktur i vores klinik i Hjørring, hvorfra vi har besøgende fra hele Vendsyssel, herunder Frederikshavn, Hirtshals samt fra Aalborg.

​Akupunktur kan fremme helingsprocessen

Knæsmerter kan skyldes akutte skader, overbelastningsskader eller slidskader. Akutte skader, samt overbelastningsskader, sker som oftest i forbindelse med arbejde og idræt, mens slidgigt er den hyppigste årsag til smerte i knæleddet. Der er også andre former for gigt og følger efter knoglebrud, som kan give smerter og medføre behov for et kunstigt knæled.

Med akupunktur kan vi ved akutte skader fremme helingsprocessen og dermed gøre det muligt at starter genoptræningen tidligere, end hvis patienten ikke havde fået akupunktur. Behandling af knæsmerter med akupunktur er et intensivt forløb, men over kort tid.​

​Ved slidgigt, og tiden før evt. operation af knæet, kan vi behandle knæsmerter med akupunktur, således at du kan buge dit knæ og spare på den smertestillende medicin. Dette kræver behandling med jævne mellemrum med et interval på 2-3 uger for at holde smerterne i skak.​

​Kontakt os hvis du vil bestille en tid til akupunktur mod knæsmerter

Hvis du kunne tænke dig at prøve en behandling af knæsmerter med akupunktur, så er du meget velkommen til at kontakte os og bestille en tid. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til behandlingsformen, og hvorvidt den potentielt kan være til hjælp for dig og dine problemer.

​​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google