Øreakupunktur til velvære, vægttab og rygestop

Overvejer du at få øreakupunktur mod for eksempel sukkertrang, rygning eller allergi? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lades Akupunktur kan vi øge din livskvalitet og velvære med permanåle, og vi kan hjælpe dig med for eksempel rygestop eller vægttab. Vi holder til i Hjørring, men vi har også kunder fra Frederikshavn, Hirtshals og mange andre steder.

Øret er som mikrosystem et omvendt billede af kroppen

Akupunktur i øret afhjælper en masse forskellige ting såsom sukkertrang, rygning og allergi med videre. Dertil kommer øget velvære, afspænding og en generel ro i kroppen. Behandlingen er også velegnet ved akutte tilstande, da øret er let tilgængeligt.

Vi tilbyder øreakupunktur med:

  • Akupunkturnåle
  • Preskugler
  • Presnåle
  • Laser

​​Øreakupunktur er en særlig akupunkturform, hvor anvender man permanåle på bestemte punkter i øret. Øret er et mikrosystem, hvor der er et omvendt billede af kroppen. Øreflippen svarer til hovedet, mens rygsøjle, arme, ben og indre organer er placeret over øreflippen.

Permanåle er små nåle, der kan blive siddende i op til 14 dage. Dermed fortsætter effekten af behandlingen. Nogle oplever, at virkning er størst, mens nålene sidder i, mens andre oplever en effekt i længere tid. Nålene bliver fjernet ved den følgende behandling, hvis de ikke er faldet ud af sig selv.

Kontakt os for at bestille en tid til øreakupunktur

Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder kroppen eller i øret. Du er velkommen til at høre mere vores behandlinger og vores priser. Du kan ringe til os på telefon 98 92 84 64 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail marie@lade.dk.

​Bestil tid via vores onlinebooking

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google