Barnløshed​

Akupunktur er en terapiform, der på det seneste har vundet betydeligt indpas som supplerende terapi til konventionel barnløshedsbehandling. Flere steder i Danmark er der ansat akupunktører på fertilitets klinikerne.

Akupunktur har været anvendt mod barnløshed i Kina gennem
adskillige årtier med godt resultat. Vestlige undersøgelser fra Tyskland og Danmark bl.a. støtter sandsynligheden for undfangelse ved hjælp af IVF , når akupunktur inddrages i behandlingen.

Akupunktur kan forhøje succesraten i forbindelse med IVF (reagensglasmetoden). Tallene fra et tysk forsøg viser en øgning fra 26,3% til 42,5% i antallet af registrerede graviditeter, når IVF-behandlingen suppleres med akupunktur. Disse tal er nu yderligere bekræftet gennem et forsøg på fertilitetsklinikken Trianglen i Danmark.Også svenske undersøgelser peger i denne retning. Det man har undersøgt er bl. a. at man har målt forøget blodgennemstrømning i livmoderen i forbindelse med akupunktur, hvilket kunne medvirke til at forklare den forhøjede succes-rate.

Den procedure, jeg anbefaler 1 behandling om ugen frem til - og umiddelbart før - undfangelsesforsøget, enten det skal ske ved f.eks. IVF (kunstig befrugtning) eller naturligt. Kvinder der har været ude for abort anbefaler jeg at fortsætte behandlingen 1 gang om ugen efter befrugtningen i 8-12 uger. Det er denne fremgangsmåde, jeg med godt held har anvendt i behandling af kvinder i min klinik.

Generelt anbefales det, at man får 3 - 4 akupunkturbehandlinger under nedregulering og hormonstimulering. Hvis man er over 35, eller har kendte gynækologiske problemer, eller hvis man har flere end 3 mislykkede forsøg med IVF eller ICSI bag sig og evt. responderer dårligt på hormoner, anbefaler jeg flere behandlinger. Med start så tidligt som muligt.​​

Virkningen af akupunktur

  • Forøger blodcirkulationen i livmoderen og forbedrer slimhinden, hvilket kan iagttages ved skanninger
  • Integrerer udefrakommende hormoner med egne hormoner
  • Forbedrer ovariernes funktion med hensyn til at producere æg af bedre kvalitet.
  • Regulerer hormonerne med henblik på at producere et større antal follikler.
  • Mindsker bivirkninger fra hormonindtag (såsom hovedpine, utilpashed, o.s.v)
  • Afbalancerer kroppen og afspænder livmoderen.
  • Styrker immunforsvaret.
  • Forbedrer sædkvaliteten.
  • Mindsker risikoen for abort.

Akupunkturs begrænsning går, hvor kroppens begrænsning går. For det er kroppen, der skal udføre arbejdet, mens akupunkturs rolle er at stimulere den til det, hvis det kniber.

Stimulation med akupunktur er ikke ensrettet, som det ses ved nervestimulation. Så på grund af akupunkturs regulerende egenskaber, er egentlige bivirkninger en sjældenhed. Der findes ikke særlige indrapporteringer angående bivirkninger. De få bivirkninger, der kan forekomme, er kort tids træthed, tørst, eller (sjældent) lokal blødning fra et punkt. Akupunktur har praktiseredes i tusindvis af år i Kina, og i dag ses akupunkturpraksis også i resten af verden​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google