Nålen til velvære​

Få afspændt din krop​

Få ro på din krop​

Patienthistorier​

​Jeg blev gravid ved første ægoplægning

Hej Marie
Jeg har aldrig fået meldt tilbage, efter jeg sidste sommer gik hos dig under ivf-behandling/ægoplægning. Jeg fik behandling med giga-laser og akupunktur, og jeg blev gravid ved første ægoplægning. Jeg er overbevist om, at din behandling hjalp mig meget. Så tusind mange tak
Vi har i dag en dejlig dreng på snart 7 mdr. 


Mange hilsner fra Karina og Tristan

Jeg kan varmt anbefale Lades Akupunktur

“Jeg opsøgte første gang Lades Akupunktur i slutningen af 2014/start 2015. Jeg ville gerne hjælpe min krop bedre på vej mod en længe ønsket graviditet - vi havde på daværende tidspunkt forsøgt at blive gravide i et lille års tid uden held.

Jeg gik til behandling ca 1 gang ugentligt. Behandlingen tager udgangspunkt i hvor langt i cyklussen man er. Allerede efter 5 behandlinger var der 2 streger på graviditetstesten. Dvs at det er lykkedes at blive gravid ved første ægløsning efter at være startet ved Lades Akupunktur.

Da vi begyndte at planlægge barn nr 2 valgte vi derfor ret hurtigt at kontakte Lades Akupunktur igen.

Det samme sker efter ca 5 behandlinger: jeg bliver gravid i første cyklus.

Efter 1 behandling med akupunktur var smerterne i ben og balle væk

Ella har siden jul haft smerter i hø balle og det strålende ned i benet. Måske fremprovokeret af for meget cykling på motionscykel.

Længen havde sagt der ikke var noget med hoften og hun bare skulle til en fysioterapeut.

Smerterne forhindret Ella i at gå det hun gerne ville og vende sig i sengen om natten.

Efter 1 behandling med akupunktur var smerterne i ben og balle væk. Der var det hofte smerten der var tilbage, og efter yderligere 2 behandlinger var hoften også smerte fri.

Ella syntes det er befriende at være smerte fri.

Min behandling af power Medic laser

Jeg har fået et nyt helt højre knæ, hvilket er gået rigtig godt. Mit venstre skal også udskiftes på et tidspunkt. Dette medfører smerter fra knæ og op i balden. Men efter 5 behandlinger med power Medic laser er smerterne så meget aftaget at jeg har udskudt operationen. 

Nu er der så gået 3 måneder og det går fortsat godt. Hvis der bliver problemer igen, ved jeg hvor jeg skal hen. Tak for hjælpen

Med venlig hilsen

Per​

Nu kan jeg spille golf igen

​Jeg havde et stykke tid haft ondt i venstre balle, både når jeg gik, og når jeg stod stille. En MR-scanning ved lægen viste, at der var tale om spinalstenose, altså en indsnævring i rygraden, samt en lille diskusprolaps. Jeg fik akupunktur mod smerterne, og siden diagnosen blev stillet, er jeg blevet behandlet med gigalaser, som hjælper med helingsprocessen. Nu kan jeg sagtens spille golf og gå lange ture.

Jane, 68 år

Væk med bensmerter

​Jeg har dårlig lænd og må tit stoppe op, fordi smerterne trækker ned i mit højre ben. Jeg får akupunktur 1-2 gange om ugen og har indtil videre fået fem behandlinger. Jeg kan allerede nu mærke, at det har hjulpet.

Karl Erik, 77 år

Slut med allergi

​Jeg startede til akupunktur for 3 år siden på grund af min pollenallergi. Hvert år er jeg inde to gange i marts, hvor jeg får sat tre små søm i hvert øre. Det begynder allerede at virke et par dage efter, og jeg mærker slet ikke min allergi i foråret og om sommeren. 

Bodil, 65 år

Fik sanserne tilbage​

​Jeg mistede min lugte- og smagssans sidste efterår. Jeg kunne jo ikke vide om f.eks. mad var for gammel. Lægerne kunne ikke hjælpe. Så jeg håbede på at det kom langsomt tilbage, men nej. Der var messe på Vendelbohus og der mødte jeg heldigvis Marie lade, fik en lille behandling med nåle.

Allerede begyndte det at hjælpe. Derefter fik jeg fem behandlinger og nu kan jeg både lugte og smage. Tak for hjælpen.

Mette Nielsen

Farvel til allergi​

Jeg har i 15 år haft problemer med at mine slimhinder i næsen hæver op om natten og næsen lukker til med ”snot”. Det problem har jeg så løst, så godt som jeg kunne, med næsespray hver aften inden sengetid. Jeg vidste selvfølgelig godt, at det ikke var en god løsning, men efter at have erfaret at du havde kureret min hustrus pollenallergi total 2 år i træk, besluttede jeg mig for at prøve, om du kunne hjælpe mig også. Det var selvfølgelig ikke samme type allergi, men der var jo alligevel en chance. Jeg må indrømme, at det ikke var de store forhåbninger jeg mødte op med, det havde jo alligevel stået på i 15 år.

MEN – 2 behandlinger – så var alle symptomer væk! Det var li’egodt f…… - som man siger i smedefaget.

Nu har jeg levet i 63 år, og med tiden bliver man sværere og sværere at imponere, men det her må jeg godt nok tage hatten af for. Tusind tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Martin Bundgaard

Åkjærvej 29

9340 Asaa

Farvel til forstoppelse​

Vores søn Victor på 7 år, har døjet med forstoppelse det meste af sit liv.Det betød daglige uheld i bukserne, dårlig appetit og han trivedes ikke rigtigt. På et tidspunkt blev det så slemt, at han blev henvist til hospital, hvor han fik ordineret Movicol (et afføringsmiddel). V.h.a. Movicol blev han udrenset, men maven kom aldrig til at fungere normalt. Han fik Movicol morgen og aften i ret store doser, og på den måde kunne maven holdes i gang. Prøvede flere gange at trappe ham ned i dosis, men altid med samme resultat : Maven gik helt i stå.

Men heldet var med os. Vi mødte Marie Lade på Forårsmessen i Løkken i feb. 2015. Vi fik en snak om Victors problem, og Marie mente bestemt, at hun kunne hjælpe Victor.

Og det kunne hun !!​

Victor fik i alt 5 behandlinger med akupunktur hos Marie Lade. Selvom han på det tidspunkt kun var 6 år, klagede han aldrig over, at han skulle stikkes med en nål i armen. Han syntes faktisk, at det var lidt sejt, og pralede gerne med det over for kammeraterne i skolen.

Allerede efter de to første behandlinger begyndte vi at trappe ham ud af Movicol behandlingen , og efter fire behandlinger sluttede vi helt. Victor har ikke døjet med forstoppelse siden. Han er på toilet hver dag, har fået bedre appetit, har taget på i vægt, og har det alment meget bedre. Så vi er meget taknemlige, og vil klart anbefale akupunktur behandling hos Marie Lade, hvis man døjer med træg mave/forstoppelse​

Akupunktur mod dårlig mave​

Igennem flere år har min datter haft ondt i maven flere gange om ugen. Hun er blevet tjekket for alt via blodprøver, scanninger og besøg hos specialister. Jeg havde efterhånden opgivet at finde en lindring for min datter, som havde flere sygedage om måneden.

Så mødte jeg Marie Lade, og spurgte hende, om hun havde erfaring med behandling af mavepine. Det havde hun, og ville gerne prøve at gøre noget for min datter, men kunne selvfølgelig ikke garantere noget. Min datter var skeptisk, og sagde ”Jamen mor, når alt det andet ikke har virket, hvorfor skulle det her så? Jeg orker ikke at prøve mere.”

Jeg fik hende dog overtalt, og allerede efter første gang, kunne hun mærke bedring.​

Hendes bemærkning til dette var ”Tænk sig, at nu har vi prøvet alle de andre ting, og så skulle vi bare herop til Marie, og så virker det” Efter regelmæssige behandlinger, hvor mavepinen har været minimal, kommer vi nu kun hos Marie efter behov. Så en varm anbefaling herfra.

Hilsner fra en familie i Hjørringområdet​

Super god behandling​

”Super god behandling mod hælspore. Kan kun anbefales, det hjælper og forsvinder”.

Birgit Christiansen​

Født med "stort hjerte"​

I vores familie er vi født med et usædvanligt "stort hjerte", og en utrolig kropslig varme:-), hvilket til tider viser sig ved meget røde kinder. Det resulterer ofte i folks kommentarer om begyndende overgangsalder (for mit vedkommende), generthed, usikkerhed, stress-relateret.

Tænkte, at det måtte vi lære at leve med, men da jeg oplevede, at det var generende for mine piger faldt tanken på akupunktur. Jeg besluttede at spørge Marie, om hun kunne hjælpe os. Det lovede hun ikke, men hun ville forsøge.

Marie mente , at vores varme måske skyldtes forstyrrelser i Yin /Yang energierne.

Efter 1. behandling mærkede vi tydelig forandring, utroligt og skønt. 

Vi har nu fået flere behandlinger og må nok erkende, at det ikke helt forsvinder, men at det er betydeligt og mærkbart mindre. Det er dejligt, vi forsøgte.​ En behandling for kraftig fodsved , og så har det ikke været siden! Tak Marie.

Behandling med "guldkugler" i øret, for en ekstrem "Sød Tand", viste sig at virke efter 1.behandling.

Taknemmelighed, og tak til Marie.

Familien Klüver​

Lykkens gang​

Vi har været i behandling for barnløshed i knap 4 år. Først fik vi 3 forsøg med reagensglas i Dronninglund, som desværre ikke lykkedes.

Derefter fortsatte vi på en privat klinik i Aalborg, hvor vi købte 3 forsøg. 

Til to af forsøgene har jeg fået akupunktur hos Marie Lade, ca. 1 gang om ugen i forbindelse med at jeg er startet på hormonerne.

Jeg fik akupunktur lige inden jeg skulle ud og have sat æggene op, og igen lige efter jeg havde fået sat æggene op, så de kunne få de bedste betingelser, som Marie sagde.​

Tredje forsøg var så endelig lykkens gang, og vi blev forældre til to dejlige tvillingedrenge 2 april 2010.

Venlig hilsen

Karina Skov​

Fjernede min hælsporer​

Marie reddede mit liv, da hun fjernede min hælsporer.

Jan Petersen

Golf Cafeen​

Hver gang​

Hver gang min lænd og bækken låser sig fast, så ringer jeg til Lades 

Akupunktur.

Gitte Mørch​

Positiv overrasket​

Jeg har det sidste halve år været i Kemo behandling for en kræftsygdom. Kemo behandling er bl.a. årsag til nedsat immunforsvar, lever og nyrer er på overarbejde for at rense giftstofferne fra kemoen ud af kroppen igen.

Marie foreslog mig at prøve Akupunktur til støtte for immunforsvaret, kredsløbet, svedeture osv. Jeg havde ikke prøvet Akupunktur før og var skeptisk, men havde også brug for et eller andet der kunne hjælpe imellem Kemo kurene.​

Og Akupunkturen gjorde en væsentlig forskel. Generne ved Kemokuren blev væsentlig reduceret eller forsvandt helt. Jeg er blevet positiv overrasket over hvor mange muligheder der er for behandling med Akupunktur.

Kan varmt anbefales.

Linda​

Akupunktur mod stik​

Min datter og jeg havde den "skønne" evne at være særdeles omsværmet af myg. Og når de havde efterladt et stik, var det altid forbundet med store, tykke hævelser og de kløede afsindigt.

Vi fik rigtig mange - og når vi helst vil bruge vores sommer under sydens sol, for bl.a også at nyde de lune aftener, så var det mange gange i bluser med lange ærmer og ditto lange bukser.

Jeg kan ikke huske hvordan jeg blev bekendt med at det var en mulighed, men en del af vores ferieplanlægning har nu de seneste 6-7 år indeholdt et besøg hos Marie Lade for at få akupunkturbehandling mod myggestik. Og det virker bare!​

Vi får stadig nogle få myggestik (mængden er ikke at sammenligne med tidligere) - men vi er ikke gerneret af dem. De klør meget lidt i meget kort tid - og de hæver ikke.

Så nu nydes sydens sol med bare arme og ditto ben.

Sommerhilsen

Lene Green​

Et smil tilbage

For 7 år siden og en periode med stress, fik jeg trækninger i venstre side af ansigtet.

Og siden har jeg været meget plaget af trækninger fra mundvigen til øjet, mange gange om dagen, i lang tid af gangen, så mit ansigt har været helt skævt. Meget generende for mig også socialt.

Jeg har prøvet botox flere gange, med kort eller ingen effekt. Og har ikke lyst til at fortsætte med det. Derfor tænke jeg at måske akupunktur ville gøre en forskel.

Marie lovede mig ikke at akupunktur kunne få det væk, men at hun gerne ville prøve.​

Jeg har nu fået 4 akupunktur behandlinger, og har næsten ikke nogen trækninger mere, og det trækker ikke så hårdt, og det trækker ikke næsen med mere, mit ansigt er ikke vredet skævt. Jeg føler mig meget mere afslappet i ansigtet nu.

Før blev jeg hjemme og undgik at gå i byen hvis ansigtet trak skævt, eller jeg skjulte ansigtet med hånden, men det tænker jeg slet ikke på mere, da det ikke er nødvendigt.

Susanne Christensen​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google

​FIRMAOPLYSNINGER

Lades akupunktur /v. Marie Lade

CVR: 27174868

Adresse: 

Nørregade 18E

9800 Hjørring

​Kontaktoplysninger

Telefon: 98 92 84 64

E-mail: marie@lade.dk

Følg os på Facebook​

Hold dig opdateret på nyheder og tilbud

Åbningstider

Mandag:     8.00 - 16.00

Tirsdag:      8.00 - 16.00

Onsdag:      8.00 - 16.00

Torsdag:     8.00 - 16.00

Fredag:       8.00 - 16.00

Lørdag:       Lukket

Søndag:      Lukket

Telefontid:

Mandag, onsdag og fredag efter kl. 9:30

Tirsdag og torsdag efter kl. 8:00

​​HVAD KAN VI BEHANDLE?

 • Allergi
 • Astma
 • Eksem
 • Barnløshed
 • Medicinafhængighed
 • Piskesmæld
 • Tinitus
 • Rygestop
 • Tennisalbue
 • Fantomsmerter
 • Angst
 • Iskias smerte

 • Hofte problemer

 • Hælspore

 • Hedeture 

 • Bihulebetændelse 

 • Stress

 • Søvnløshed

 • Børn med søvn og mave problemer

 • Vinter depression

 • Blødnings forstyrrelser

 • Menstruations smerter

 • Kredsløbsproblemer

 • Vindueskiggerben 

 • Kramper/uro

 • Og meget mere …

Kontakt os direkte​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt