Patienthistorier​

Hej Marie
Jeg har aldrig fået meldt tilbage, efter jeg sidste sommer gik hos dig under ivf-behandling/ægoplægning. Jeg fik behandling med giga-laser og akupunktur, og jeg blev gravid ved første ægoplægning. Jeg er overbevist om, at din behandling hjalp mig meget. Så tusind mange tak
Vi har i dag en dejlig dreng på snart 7 mdr.


Mange hilsner fra Karina og Tristan​

Jeg opsøgte første gang Lades Akupunktur i slutningen af 2014/start 2015. Jeg ville gerne hjælpe min krop bedre på vej mod en længe ønsket graviditet - vi havde på daværende tidspunkt forsøgt at blive gravide i et lille års tid uden held.

Jeg gik til behandling ca 1 gang ugentligt. Behandlingen tager udgangspunkt i hvor langt i cyklussen man er. Allerede efter 5 behandlinger var der 2 streger på graviditetstesten. Dvs at det er lykkedes at blive gravid ved første ægløsning efter at være startet ved Lades Akupunktur.


​Da vi begyndte at planlægge barn nr 2 valgte vi derfor ret hurtigt at kontakte Lades Akupunktur igen.

Det samme sker efter ca 5 behandlinger: jeg bliver gravid i første cyklus.

Ella har siden jul haft smerter i hø balle og det strålende ned i benet. Måske fremprovokeret af for meget cykling på motionscykel.

Længen havde sagt der ikke var noget med hoften og hun bare skulle til en fysioterapeut.

Smerterne forhindret Ella i at gå det hun gerne ville og vende sig i sengen om natten.​


Efter 1 behandling med akupunktur var smerterne i ben og balle væk. Der var det hofte smerten der var tilbage, og efter yderligere 2 behandlinger var hoften også smerte fri.

Ella syntes det er befriende at være smerte fri.

Jeg har fået et nyt helt højre knæ, hvilket er gået rigtig godt. Mit venstre skal også udskiftes på et tidspunkt. Dette medfører smerter fra knæ og op i balden. Men efter 5 behandlinger med power Medic laser er smerterne så meget aftaget at jeg har udskudt operationen.​


​Nu er der så gået 3 måneder og det går fortsat godt. Hvis der bliver problemer igen, ved jeg hvor jeg skal hen. Tak for hjælpen


Med venlig hilsen

Per​

​Jeg havde et stykke tid haft ondt i venstre balle, både når jeg gik, og når jeg stod stille. En MR-scanning ved lægen viste, at der var tale om spinalstenose, altså en indsnævring i rygraden, samt en lille diskusprolaps. Jeg fik akupunktur mod smerterne, og siden diagnosen blev stillet, er jeg blevet behandlet med gigalaser, som hjælper med helingsprocessen. Nu kan jeg sagtens spille golf og gå lange ture.

Jane, 68 år​

​Jeg har dårlig lænd og må tit stoppe op, fordi smerterne trækker ned i mit højre ben. Jeg får akupunktur 1-2 gange om ugen og har indtil videre fået fem behandlinger. Jeg kan allerede nu mærke, at det har hjulpet.

Karl Erik, 77 år​

Jeg startede til akupunktur for 3 år siden på grund af min pollenallergi. Hvert år er jeg inde to gange i marts, hvor jeg får sat tre små søm i hvert øre. Det begynder allerede at virke et par dage efter, og jeg mærker slet ikke min allergi i foråret og om sommeren.

Bodil, 65 år

​Jeg mistede min lugte- og smagssans sidste efterår. Jeg kunne jo ikke vide om f.eks. mad var for gammel. Lægerne kunne ikke hjælpe. Så jeg håbede på at det kom langsomt tilbage, men nej. Der var messe på Vendelbohus og der mødte jeg heldigvis Marie lade, fik en lille behandling med nåle.

Allerede begyndte det at hjælpe. Derefter fik jeg fem behandlinger og nu kan jeg både lugte og smage. Tak for hjælpen.

Mette Nielsen

Jeg har i 15 år haft problemer med at mine slimhinder i næsen hæver op om natten og næsen lukker til med ”snot”. Det problem har jeg så løst, så godt som jeg kunne, med næsespray hver aften inden sengetid. Jeg vidste selvfølgelig godt, at det ikke var en god løsning, men efter at have erfaret at du havde kureret min hustrus pollenallergi total 2 år i træk, besluttede jeg mig for at prøve, om du kunne hjælpe mig også. Det var selvfølgelig ikke samme type allergi, men der var jo alligevel en chance. Jeg må indrømme, at det ikke var de store forhåbninger jeg mødte op med, det havde jo alligevel stået på i 15 år.

MEN – 2 behandlinger – så var alle symptomer væk! Det var li’egodt f…… - som man siger i smedefaget.

Nu har jeg levet i 63 år, og med tiden bliver man sværere og sværere at imponere, men det her må jeg godt nok tage hatten af for. Tusind tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Martin Bundgaard

Åkjærvej 29

9340 Asaa

”Super god behandling mod hælspore. Kan kun anbefales, det hjælper og forsvinder”.

Birgit Christiansen​​

Vi har været i behandling for barnløshed i knap 4 år. Først fik vi 3 forsøg med reagensglas i Dronninglund, som desværre ikke lykkedes.

Derefter fortsatte vi på en privat klinik i Aalborg, hvor vi købte 3 forsøg.

Til to af forsøgene har jeg fået akupunktur hos Marie Lade, ca. 1 gang om ugen i forbindelse med at jeg er startet på hormonerne.

Jeg fik akupunktur lige inden jeg skulle ud og have sat æggene op, og igen lige efter jeg havde fået sat æggene op, så de kunne få de bedste betingelser, som Marie sagde.​

Tredje forsøg var så endelig lykkens gang, og vi blev forældre til to dejlige tvillingedrenge 2 april 2010.

Venlig hilsen

Karina Skov​

Marie reddede mit liv, da hun fjernede min hælsporer.

Jan Petersen

Golf Cafeen​​

Hver gang min lænd og bækken låser sig fast, så ringer jeg til Lades

Akupunktur.

Gitte Mørch​​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google