Professionel behandling med GigaLaser

GigaLaser er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere og er beregnet til behandling af større områder af kroppen. Udover laserdioder til behandling i dybden, er den forsynet med lys, der stimulerer mikrocirkulationen i hudoverfladen samt virker bakteriehæmmende på hudoverfladen.

Hos Lades Akupunktur tilbyder vi professionel og effektiv behandling med GigaLaser – og så endda til en god pris. Vi holder til i Hjørring, men behandler også mange kunder i bl.a. Frederikshavn og Hirtshals.

GigaLaser er den største laser fra PowerMedic. Laseren er beregnet til behandling af f.eks. ryg, nakke, hofte eller ben. Skærmen på laseren er inddelt i tre sektioner, der kan justeres individuelt og dermed tilpasses behandling af f.eks. knæ, skulder eller ansigt.

GigaLaser er som nævnt forsynet med lys – hhv. rødt lys og blåt/violet lys. Det røde lys (660 nm) stimulerer mikrocirkulationen og hudoverfladen og det blå/violette lys (405 nm) virker bakteriehæmmende på hudoverfladen. Det giver en særdeles kraftfuld behandling og stimulerer kroppens funktioner på flere områder.

Fordelene med GigaLaser-behandling er:

 • Større effekt og derfor hurtigere heling
 • Forbedrer kroppens evne til at hele sig selv hurtigere
 • Hurtig og effektiv smertelindring på større områder
 • Kræver ikke konstant behandlerens tilstedeværelse
 • Anden behandling kan gives samtidigt med laserbehandlingen, f.eks. akupunktur

GigaLaseren giver på kort tid en meget stor dosis laserstråler. Behandling med GigaLaser er derfor mindre tidskrævende og samtidigt mere effektivt for både patienter og behandlere. Et enkelt og brugervenligt kontrolpanel med seks prædefinerede behandlingsprogrammer gør det nemt for brugeren at betjene laseren.

NB: PowerMedic yder i Danmark 3 års garanti mod produkt- og fabrikationsfejl på GigaLaser.

Opfylder myndighedernes krav til terapeutiske lasere

GigaLaser opfylder myndighedernes krav til terapeutiske lasere og er CE-certificeret til at behandle:

 • Gigtsmerter
 • Tennisalbue
 • Muskelsmerter
 • Sårheling
 • Sportsskader​

GigaLaser lever op til standarderne EN 60601-1-1, EN 60601-2-22, EN 60825-1 samt en række andre krav til elektrisk medicinsk udstyr. GigaLaser er produceret i overensstemmelse med kvalitetsstandarderne beskrevet i CE. Den er endvidere godkendt af FDA til salg i USA.

FDA-godkendelsen omfatter salg i USA til behandling af:

 • Midlertidig lindring af ledsmerter
 • Mindre gigtsmerter
 • Muskelkramper
 • Midlertidig forøgelse af lokal blodcirkulation
 • Midlertidig afslapning i musklerne

Modic-behandling og Modic-forandringer

Det GigaLaser kan, er at fremme ophelling af knoglevæv dobbelt så hurtigt som normalt – ved at fremme osteoblaster. Derudover bekæmper det den inflammatoriske proces, der foregår uhensigtsmæssigt i knoglen. Det er den proces, som laver smertenervefiber ind i knoglen. Laserlyset får smertefibrene til at visne og dermed færre smerter.

Der skal 2-3 behandlinger til om ugen – ca. 20 behandlinger i alt. Det tager ca. 15 min. pr. behandling.

Behandling med Power Laser

Power Laser er en behandlingsform, hvor man bruger en Power Laser 500mW. Det er lysenergi (lysforstærkningsstråling) på en bestemt bølgelængde.

Laser kan forøge cellernes aktivitet, danne kollagent væv, blodgennemstrømningen og leukocytter lokalt. Den kan normalisere Na/ka-pumpen og koagulationen samt dæmpe inflammationen og lindre smerter. Især sportsskader kan have stor gavn af Power Laser i den akutte fase – jo før jo bedre.

I klinikken bruger vi Power Laser som en selvstændig behandlingsform til hælsporer, tennisalbuer og golfarme. Derudover kan vi kombinere Power Laser og akupunktur.

Læs mere om behandling laserterapi her: https://www.powermediclasers.com/da/behandling

Kontakt os for at bestille tid til GigaLaser-behandling

Er du interesseret i at høre mere om GigaLaser, Power Laser eller Modic, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål i forhold til priser, behandling, muligheder og meget mere.

Ring til os i dag på telefon 98 92 84 64 eller send en e-mail til marie@lade.dk. Du kan også booke din tid online direkte her.

​​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google