Cupping 

​Akupunktur kan udøves på mange forskellige måder. Du kender sikkert kropsakupunkturen, som er den mest udbredte. Men der er mange andre grene af den kinesiske medicin, som din behandler kan benytte. Dem kan du blive klogere på ved at følge med i denne lille artikelserie om behandlingsmetoder her på siden. Denne gang sætter vi fokus på CUPPING.


Cupping – eller kopning på dansk – er en behandlingsform inden for Traditionel Kinesisk Medicin, hvor man stimulerer meridianpunkterne på kroppen via små kopper, hvori der dannes undertryk. Kopperne består typisk af kohorn, porcelæn, glas eller træ, som enten bliver bevæget hen over huden (cupping-massage) eller placeret stationært på udvalgte punkter på kroppen i et kort tidsrum (stationær cupping).

Cupping bruges mod en lang række symptomer og lidelser, og behandlingsformen er også velegnet til patienter, der ikke bryder sig om nåle. Cupping bruges både til at stimulere meridianerne, der fører energien rundt i kroppen, og til at rense bindevævet for affaldsstoffer og syrer, der er stagneret i kroppen.​


​Den lange liste over symptomer, som cupping har vist sig effektiv til at afhjælpe, omfatter bl.a. migræne, træthed, smerter i kroppen, væskeophobninger og forstoppelse. Cupping bruges også kosmetisk til behandling af rynker, appelsinhud og til at bringe kuløren tilbage til bleg og farveløs hud.

Cupping gør ikke ondt, men kan efterlade røde mærker på kroppen, som går væk efter få dage. Er du interesseret i at høre mere om behandlingsformen, så kontakt lades akupunktur.​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google