Alternativ behandling af allergi fås her

Lider du af allergi? Så kan vi hjælpe dig med en professionel allergi behandling. Hos Lades Akupunktur har vi stor erfaring med behandling af allergi ved forskellige former for allergier. Vi servicerer primært kunder fra Hjørring, Frederikshavn og Hirtshals, men vores kunder kommer fra hele Vendsyssel og syd for Aalborg.

Allergi er en reaktion i immunsystemet, som kan have trælse konsekvenser for den ramte. Du kan eksempelvis have allergi over for husstøvmider, svampesporer, pollen fra græs, birk, stoffer i fødevarer eller medicin. Uanset hvad står vi klar til at give dig en professionel behandling med akupunktur mod din allergi.

Hvad hjælper mod allergi?

Allergi kendetegnes ved forskellige symptomer. Det kan eksempelvis være røde øjne, der løber i vand, kløe i øjne, næse og svælg og på kroppen. Derudover oplever nogle vejrtrækningsproblemer og mange nys. Nogle har allergi, der er årstidsbestemt, andre har allergi hele året rundt. I alle tilfælde har vi gode erfaringer med behandling af allergi med akupunktur. Det er øreakupunktur og TCM, som vi benytter os af. Typisk er det 2-3 behandlinger der skal til for at blive symptom- og medicinfri. I forhold til fødevarer og støv kan det være et par behandlinger mere om året.

Ring for nærmere information

Drømmer du om at slippe af med allergi, så kan du med fordel få en alternativ behandling mod allergi her hos os. Vi står altid klar til at gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vil du have flere informationer, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon: 98 92 84 64 eller på mail: marie@lade.dk, så vender vi straks tilbage.

​​

Følg Lades Akupunktur på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Derudover kan du holde øje med gode tips og tilbud.

​Giv os et like og bliv en del af fællesskabet på Facebook.

​​

Anmeldelser

En masse kunder har anmeldt vores arbejde.

Log ind og se, hvad andre kan fortælle af behagelige oplevelser.

Har du selv haft en god oplevelse - så giv os gerne din anmeldelse!​

Kontakt os direkte​

​Vi er en professionel virksomhed, som kan tilbyde forskellige behandlinger såsom akupunktur. Vi arbejder både med og uden nåle forskellige steder på din krop, det kan eksempelvis være i dit øre.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon 98 92 84 64 eller kontakte os på e-mail info@lades-akupunktur.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

LADES AKUPUNKTUR ApS

Nørregade 18E,
​9800 Hjørring

Telefon: 98928464

E-mail: info@lades-akupunktur.dk

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag-søndag

Lukket

Telefontid​​

Mandag, onsdag og fredag

Efter kl. 09.30

Tirsdag og torsdag

Efter kl. 08.00

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 52 anmeldelser fra Facebook og Google